Denna webbplats använder cookies för statistik och bättre användarupplevelse. Läs mer om hur Sector Alarm använder cookies.   Jag förstår

Om Sector Alarm

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm har idag 430.000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1989 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Norden. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Irland, Norge och Sverige. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.
Marknadens mest kompletta larmtjänst Innanför hemmets fyra väggar finns allt viktigt i livet - dina familjemedlemmar, husdjur, personliga ägodelar och betydelsefulla minnen. En åtgärd vid brand är minst lika viktigt som ett skydd mot inbrott, så tänker vi på Sector Alarm och det är därför vi har valt att arbeta med marknadens mest kompletta larmtjänst. Tillsammans med vår larmcentral och Sveriges bästa kundservice har du personlig kontakt dygnet runt, året om. På Sector Alarm vill vi skapa känslan av att det alltid är någon hemma.

Vår affärsidé Som specialister på trygghet levererar vi lösningar till privata bostäder och mindre företag över hela Europa. Genom marknadens bästa kundservice, ger vi människor möjligheten att känna sig trygga.
"Som specialister på trygghet levererar vi lösningar till privata bostäder och mindre företag över hela Europa. Genom marknadens bästa kundservice, ger vi människor möjligheten att känna sig trygga."

Kort om Sector Alarm Sverige

Försäljning av larm mot företag Sector Alarm breddar sin verksamhet och startar försäljning av larm- och säkerhetslösningar mot mindre företag.

2015

Förvärvar G4S Sector Alarm förvärvar G4S Sverige och blir den ledande leverantören av säkerhetstjänster på den svenska marknaden.

2014

Sveriges bästa kundservice För andra året i rad vinner Sector Alarm svenska mästerskapen i telefoni och kundservice i kategorin Säkerhet & Support.

2014

Förvärvar Trygga Hem Sector Alarm förvärvar Trygga Hem och förstärker sin position på den svenska marknaden för hemlarm.

2013

Sveriges bästa kundservice Sector Alarm vinner svenska mästerskapen i telefoni och kundservice i kategorin Säkerhet & Support.

2013

Egen larmcentral Sector Alarm bygger, driver och äger sin egen larmcentral för att möta våra kunders högt ställda förväntningar som hemlarmsleverantör.

2012

Nytt startpaket som standard Först i Norden att lansera ett startpaket med GSM-överföring, kamera- och rökdetektor som standard.

2010

Kundservice i Spanien Sector Alarm startar Sector International Platform (Kundservice) i Fuengirola i Spanien.

2008

Driver bevakningsföretag i Sverige Sector Alarm erhåller auktorisation för att driva bevakningsföretag i Sverige.

2004

Startar Sector Alarm Sverige Sector Alarm, med koncern i Norge, startar verksamhet på den svenska marknaden.

2000
Sector Alarm - Din trygghet. Vår passion.
© SECTOR ALARM 2017