Denna webbplats använder cookies för statistik och bättre användarupplevelse. Läs mer om hur Sector Alarm använder cookies.   Jag förstår
Vi kontaktar dig! Fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp och berättar mer om dagens erbjudanden.

En tryggare vardag med företagslarm Vi hjälper dig till en tryggare vardag.
Företagslarm med åtgärd vid både inbrott och brand. Låt oss kontakta dig och berätta mer om våra erbjudanden.

Ta del av kampanjen

Ett enkelt och tryggt företagslarm

Vi vet att man har mycket att tänka på som företagare. Man ska göra sina kunder nöjda, fakturera, sköta personalfrågor och tusen andra saker, varje dag. Vi vill hjälpa dig att fokusera på det som är viktigt för dig. Låt oss tänka på din trygghet.
Detta säger våra kunder om oss
Koll på ditt företag med Sector Alarm App Med hjälp av Sector Alarm App blir din vardag lite enklare. Våra smarta lösningar, kopplade till ditt företagslarm, möjliggör att du kan styra belysning och andra elapparater. Du kan även läsa av händelseloggen. Detta är bra för dig som vill ha lite extra koll på vem som larmat på eller av.

Sector Alarm App ingår i vår larmtjänst och finns tillgänglig på App Store, Google Play och Windows Phone Store.

Personlig kontakt dygnet runt Ditt företagslarm är kopplat till Sector Alarms larmcentral. Våra operatörer är specialutbildade och finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.

Våra operatörer är specialister. Varje dag arbetar de med att tolka och hantera olika situationer. Oavsett larmkaraktär får du alltid den hjälp som situationen kräver. På Sector Alarm värnar vi om dig och dina anställda och tar din trygghet på största allvar.

Ditt företagslarm är uppkopplat med dubbla kommunikationsvägar (via GSM-nätet och din befintliga bredbandsuppkoppling) vilket ger dig en snabb och säker uppkoppling till larmcentralen.
Vi upptäcker branden i god tid När du väljer ett företagslarm från Sector Alarm ingår alltid ett professionellt brandskydd där våra rökdetektorer kommunicerar med varandra. Larmar en rökdetektor, tjuter alla - oavsett placering. Detta hjälper framför allt dig som har företagslokaler på flera plan.

En rökdetektor reagerar snabbt på rök och skickar direkt en signal till larmcentralen. Med hjälp av kameradetektorns bilder kan våra operatörer på larmcentralen snabbare identifiera orsaken till larmet och skicka snabb och rätt åtgärd.
Vera & Ruth valde en trygghetslösning från Sector Alarm (2:10 min) Enkelheten och det personliga bemötandet med Sector Alarm blev de avgörande faktorerna i valet av trygghetsleverantör. I denna film berättar ägarna av delikatessbutiken Vera & Ruth om varför de valde ett företagslarm från Sector Alarm.
Vår larmtjänst Med ett företagslarm från Sector Alarm får du tillgång till vår larmtjänst där allt ingår från början.
Skydd mot inbrott Både rörelse- och kameradetektorn bevakar stora ytor och reagerar snabbt vid inbrott. Om vi på bild kan bekräfta inbrott kontaktar larmcentralen polis.
Åtgärd vid brand Med en rökdetektorer kan vi upptäcka starten på en brand. Om vi på bild kan bekräfta att det ryker kontaktar larmcentralen räddningstjänsten.
Hot & överfallslarm Vi värderar hot & överfallslarm högt då det handlar om personlig trygghet. En väktare åker ut och ser till att du och din personal mår bra.

Kopplat till larmcentral Ditt företagslarm är kopplat till vår larmcentral. Våra operatörer finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.

Personlig kontakt Oavsett situation och tidpunkt på dygnet står vi till din tjänst. På Sector Alarm är vi bemannade dygnet runt för att hjälpa dig vid alla tänkbara situationer.
Fria utryckningar Med ett företagslarm från Sector Alarm behöver du inte oroa dig för att göra fel. Oavsett larmorsak har du alltid fria väktarutryckningar.

Säker larmöverföring Med dubbla kommunikationsvägar (via GSM och din bredbandsuppkoppling) får du en snabb och säker anslutning larmcentralen.
Nyckelservice Vi förvarar alltid ett par nycklar till din arbetsplats för att snabbare kunna hjälpa dig. Dessutom kan vi vid ett strömavbrott slå på strömmen igen.

Inre & yttre kontroll Vid en utryckning utför vi alltid en kontroll av lokalen. Med hjälp av din nyckel kan vi snabbare ta oss in i lokalen om olyckan är framme.
Lokal närvaro Sector Alarm finns på de flesta orter i Sverige. Tillsammans med de bästa vaktbolagen på orten har vi kännedom om just ditt område.

Temperaturavkännare Vid temperaturförändringar tar kameran bilder som skickas direkt till larmcentralen som snabbt kan verifiera orsaken till larmet och utföra rätt åtgärd.
Sector Alarm - Din trygghet. Vår passion.
© SECTOR ALARM 2018