Denna webbplats använder cookies för statistik och bättre användarupplevelse. Läs mer om hur Sector Alarm använder cookies.   Jag förstår
Fyll i dina uppgifter här Ring oss på 0771-80 95 30 eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer.

Smarta lösningar för ditt hem

Allt fler produkter och tjänster i ditt hem blir smarta och utvecklas för att förenkla din vardag. Många av dessa smarta lösningar kan kopplas till ditt hemlarm. Lås upp din dörr och larma av på samma gång. Kom hem till ett upplyst hem. Allt detta och mycket mer kan du få när du väljer Sector Alarm. Läs mer om våra smarta lösningar
Ha koll på ditt hemlarm med hjälp av Sector Alarm App Med hjälp av Sector Alarm App blir din vardag lite enklare. Våra smarta lösningar, kopplade till ditt hemlarm, möjliggör att du kan styra lås, belysning och andra elapparater. Du kan även läsa av händelseloggen. Detta är bra för dig som vill ha lite extra koll på vem som larmat på eller av.

Sector Alarm App ingår i vår larmtjänst och finns tillgänglig på App Store, Google Play och Windows Phone Store.

Sector Alarm App
Styr belysning och andra elapparater Visst vore det skönt att komma hem till ett upplyst hem. Med smartplugs kopplat till ditt hemlarm kan du enkelt styra både belysning och andra elapparater. En ökad trygghet för dig som vill ha lite extra koll på din bostad.

Vid ett eventuellt larm kan du också aktivera smartplugs så att ditt hem tänds vid händelse av inbrott eller brand. På så sätt kan du avskräcka en inbrottstjuv och minimera riskerna att bli instängd i mörker om det skulle börja brinna.

Smartplugs
Lås upp och larma av på samma gång Nu behöver du inte oroa dig för borttappade nycklar och onödiga kostnader. Köp det digitala låset Yale Doorman och koppla det till ditt hemlarm.

Med vår låsmodul EasyLock integrerar vi ditt digitala lås med ditt hemlarm. Med hjälp av Sector Alarm App kan du enkelt låsa upp och larma av på samma gång.

Digitala lås
Sector Alarm - Din trygghet. Vår passion.
© SECTOR ALARM 2018