Denna webbplats använder cookies för statistik och bättre användarupplevelse. Läs mer om hur Sector Alarm använder cookies.   Jag förstår
Koll på ditt hemlarm med hjälp av Sector Alarm App Med hjälp av Sector Alarm App blir din vardag lite enklare. Våra smarta lösningar, kopplade till ditt hemlarm, möjliggör att du kan styra belysning och andra elapparater.
Sector Alarm App Med Sector Alarm App har du bra koll på ditt hemlarm - var du än är. Här kan du larma på och av, läsa av händelser och få meddelanden när barnen kommer hem från skolan.
Larma på och av Oavsett var du befinner dig, så länge du har tillgång till internet, kan du enkelt styra ditt hemlarm med hjälp av Sector Alarm App. Appen är kostnadsfri och framtagen som ett hjälpmedel för dig.
Få meddelanden när barnen kommer hem från skolan Med hjälp av Sector Alarm App har du även bra koll på när någon larmar på eller av. Detta är väldigt användbart för dig som önskar få meddelande när barnen kommer hem från skolan.
Håll koll på temperaturen i din bostad Med Sector Alarm App kan du läsa av temperaturen i din bostad och få bättre kontroll på ditt hem. Det kan hjälpa dig att upptäcka problem och på så vis undvika kostsamma skador.
Läs av händelseloggen Med Sector Alarm App kan du läsa av händelseloggen. Detta är bra för dig som vill ha lite extra koll på vem som larmat på eller av.
Finns tillgänglig på App Store, Google Play och Windows Phone Store.

Smarta lösningar för ditt hem Allt fler produkter och tjänster i ditt hem blir smartare och utvecklas för att förenkla din vardag. Många av dessa smarta lösningar kan kopplas till ditt hemlarm. Tänk dig att låsa upp och larma av på samma gång och få huset upplyst samma sekund? Allt detta och mycket mer kan du få om du väljer Sector Alarm.
Sector Alarm - Din trygghet. Vår passion.
© SECTOR ALARM 2018