Denna webbplats använder cookies för statistik och bättre användarupplevelse. Läs mer om hur Sector Alarm använder cookies.   Jag förstår
Vi kontaktar dig! Ring oss på 0771-80 95 30 eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer.


En tryggare vardag med Sector Alarm App
Larma på och av
Smarta notiser
Digitala lås
Temperaturkoll
Användarhantering
Historik
Funktioner i appen Det finns många bra funktioner i appen som gör din vardag både tryggare och enklare.

Larma på och av Var du än befinner dig och så länge du har tillgång till internet, kan du med hjälp av Sector Alarm App både larma på och av.Smarta notiser Med Sector Alarm App kan du få notiser när någon larmat på eller av. En mycket användbar och uppskattad funktion för dig som har barn som går till och från skolan själva.


Digitala lås Lås upp och larma av på samma gång. Koppla ditt digitala lås Yale Doorman till ditt hemlarm och styr allt via appen. Spara tid och lås upp för hantverkaren från distans.


Temperaturkoll Med Sector Alarm App kan du läsa av temperaturen och få bättre kontroll på ditt hem. Det kan hjälpa dig att upptäcka problem och på så vis undvika kostsamma skador.


Användarhantering Administrera dina användare och kontaktpersoner direkt i appen. En bra funktion för dig som vill ge hantverkare en tillfällig kod som bara gäller en viss tid.


Historik Med Sector Alarm App kan du enkelt läsa av historiken av ditt larmsystem. En bra funktion för dig som vill ha lite extra koll på vem som larmat på och av.

En tryggare vardag med hemlarm 13:54, Amelie har larmat av.
Med hemlarm från Sector Alarm får du meddelanden när barnen kommer hem från skolan.
Smarta lösningar för ditt hem Allt fler produkter och tjänster i ditt hem blir smartare och utvecklas för att förenkla din vardag. Många av dessa smarta lösningar kan kopplas till ditt hemlarm. Tänk dig att låsa upp och larma av på samma gång och få huset upplyst samma sekund? Allt detta och mycket mer kan du få om du väljer Sector Alarm.
Sector Alarm App Med Sector Alarm App har du bra koll på ditt hemlarm - var du än är. Här kan du larma på och av, läsa av händelser och få meddelanden när barnen kommer hem från skolan.

Sector Alarm App
Smartplugs Visst vore det skönt att komma hem till ett upplyst hem. Med smartplugs kopplat till ditt hemlarm kan du enkelt styra både belysning och andra elapparater.

Smartplugs
Digitala lås Nu behöver du inte oroa dig för borttappade nycklar och onödiga kostnader. Köp det digitala låset Yale Doorman och koppla det till ditt hemlarm från Sector Alarm.

Digitala lås
Sector Alarm - Din trygghet. Vår passion.
© SECTOR ALARM 2018