Denna webbplats använder cookies för statistik och bättre användarupplevelse. Läs mer om hur Sector Alarm använder cookies.   Jag förstår
Att veta vad man ska göra om olyckan är framme är bra. Ta fram en utrymingsplan och presentera den för barnen. Därfter brandövar ni tillsammans.

Brandskyddstips

Ditt hem kan ha många brandrisker - allt från dammiga eluttag till överhettning i elektriska apparater. Ibland kan det också vara den mänskliga faktorn som ställer till det. Oavsett vilket så vill vi på Sector Alarm ge dig tips på hur du kan minimera dessa risker. Vår brandskyddsexpert delar här med sig av brandskyddstips till dig och din familj.
Brandrisker i hemmet
Brandrisker i hemmet Sector Alarm främjar trygghet i hemmet och vill upplysa dig om vilka brandrisker som finns i eller i anslutning till din bostad.

Brandrisker
Brandskyddsprodukter
Brandskyddsprodukter Som ett komplement till ditt hemlarm finns flertalet värdefulla produkter som gör din vardag lite tryggare.

Brandskyddsprodukter
Brandöva hemma med barnen
Brandöva hemma Du brandövar på jobbet och barnen i skolan, men sällan i hemmet. Vi vill ändra på det. Se vår film på hur du brandövar hemma.

Brandöva
Sector Alarm - Din trygghet. Vår passion.
© SECTOR ALARM 2018