Denna webbplats använder cookies för statistik och bättre användarupplevelse. Läs mer om hur Sector Alarm använder cookies.   Jag förstår
Så här fungerar vårt brandskydd När du väljer ett hemlarm från Sector Alarm ingår alltid en rökdetektor i ditt startpaket. Denna rökdetektor är som resten av ditt hemlarm kopplat till vår larmcentral. Det är detta som skiljer vårt brandskydd från många andra.

Om det börjar brinna så är tid allt du behöver. Tid för att snabbt ta dig och din familj i säkerhet. Med hjälp av larmets kameradetektor, som tar bilder när en rökdetektor larmar, kan våra operatörer på larmcentralen snabbare verifiera orsaken till larmet och skicka räddningstjänst direkt. På så sätt sparar du värdefull tid om olyckan är framme.

För att göra ditt brandskydd ännu bättre är våra rökdetektorer seriekopplade. För dig med två eller flera rökdetektorer innebär detta att alla rökdetektorer ljuder för att påkalla total uppmärksamhet - en bra funktion för dig som bor i ett flervåningshus.

Låt oss kontakta dig och berätta mer om hemlarm och hur vårt brandskydd fungerar.

Fyll i dina uppgifter här
Fyll i dina uppgifter här Ring oss på 0771-80 95 30 eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer.
Klicka här om du redan är kund till Sector Alarm.

En Firephant pulversläckare är bra att ha i köket då många bostadsbränder startar i samband med att vi lagar mat.

Brandskyddsprodukter

Om det börjar brinna är sekunder dyrbara. Därför är det viktigt att ha en tydlig plan på vad du och din familj ska göra om olyckan är framme. Det är också viktigt att ha hjälpmedel som kan minimera skadorna. Bor du i ett flervåningshus bör du ha en brandvarnare/rökdetektor och en brandsläckare per våningsplan. Du bör även ha en brandstege för att möjliggöra flera utrymningsvägar. Här nedan ser du brandskyddsprodukter vi rekommenderar till ditt hem.
Kamera- & rökdetektor
Kamera- & rökdetektor En rökdetektor reagerar snabbt på rök och aktiverar kameradetektorn som tar bilder som skickas till larmcentralen.

Läs mer om brandskydd
Pulversläckare (6 kg)
Pulversläckare (6 kg) Denna pulversläckare har tagits fram för privat bruk och har den högsta släckeffekten på marknaden. Passar utmärkt till din bostad.

Beställ
Firephant pulversläckare (2 kg)
Firephant pulversläckare (2 kg) Firephant är en pulversläckare som är mycket enkel att använda och förstå. Passar utmärkt till mindre utrymmen.

Beställ
Brandfilt (120x180 cm)
Brandfilt (120x180 cm) Med en brandfilt kan du snabbt kväva en eld. Brandfilten är smidig och enkel att använda. Passar utmärkt till din bostad.

Beställ
Brandstege
Brandstege En brandstege är ett bra brandskydd för dig som bor i flervåningshus. Brandstegen är enkel att förvara och enkel att använda.

Beställ
Brandrisker i hemmet
Brandrisker i hemmet Sector Alarm främjar trygghet i hemmet och vill upplysa dig om vilka brandrisker som finns i eller i anslutning till din bostad.

Brandrisker
Brandöva hemma med barnen
Brandöva hemma Du brandövar på jobbet och barnen i skolan, men sällan i hemmet. Vi vill ändra på det. Se vår film på hur du brandövar hemma.

Brandöva
Brandskyddstips
Brandskyddstips Ditt hem kan ha många brandrisker. Vår hemlarmsexpert delar här med sig av brandskyddstips till dig och din familj.

Brandskyddstips
Sector Alarm - Din trygghet. Vår passion.
© SECTOR ALARM 2018